Inschrijven

Wij nemen geen inschrijvingen aan op kleur, wij fokken op gezondheid, karakter en onderhoudsvriendelijke vachten. Dat is ook iets waar wij achter staan. Kleur is niet altijd blijvend. Rode honden kunnen blond worden, bruine honden kunnen grijs worden, en ja, blonde honden worden soms ook donkerder.

Wij verkopen geen pups aan gezinnetjes met kinderen onder de 7 jaar, mits ze al honden gewend zijn. 

-Wij willen heel graag ook even kennis met u maken.

-Wij vinden het heel belangrijk om te weten waar de pup gaat wonen. 

-Wij Begrijpen ook heel goed dat u vooraf met de fokker en de honden kennis wilt maken, wij houden u dan op de hoogte van de zwangerschappen en de geboortes, en alle ontwikkelingen van de pups. Vanaf 5 weken na de geboorte kunt u de pupjes bij ons komen bewonderen.

-We vragen bij inschrijving een aanbetaling van €200,- hiermee is de koop ook bindend.
Mochten wij ons niet aan de verplichtingen kunnen houden, dan ontvangt u de aanbetaling retour.
Wij houden ons ook het recht om tot het teken van het officiële koopcontract de koop te beïndigen. Mocht dit zo zijn krijgt u de aanbetaling retour. 

-Het blijft natuurlijk afwachten wat de natuur ons brengt, maar ik doe uiteindelijk de verdeling en kijk dan naar de gezins samenstelling, karakter van het hondje, drukke kinderen, rustige kinderen, waar wonen jullie, dorpje, drukke stad, moet het hondje mee naar kantoor met veel mensen, past opa en oma op als jullie werken, en we kijken niet naar kleur. Zo zoeken wij de beste match. 

-Bij vele rassen is het zo dat u zelf een pupje mag uitkiezen.

-Bij de meeste labradoodle fokkers werkt dat niet zo, 

-Ik als fokker heb altijd het recht om 1 of meerdere pups uit het nestje aan te houden die geschikt is of zijn om mee verder te fokken. 

-De pups worden twee keer nagekeken door de dierenarts, meerdere keren ontwormt en worden gechipt. U krijgt een dieren paspoort, een koopcontract met garantie, een stamboom van de ALAEU, een gezondheidsverklaring van de dierenarts, een puppypakket met een nestknuffel, shampoo, riempje en halsbandje. Aan de hand van de karakters word er gekeken in welk gezin het pupje het best past.  Wij maken die keuze.
 

-Voordat het dier één ( 1 ) jaar oud is dient het gesteriliseerd of gecastreerd te zijn, waarvan dient te blijken door een aan de fokker binnen de genoemde termijn toe te zenden verklaring van een dierenarts. De getekende verklaring, rekening, door de dierenarts dient voorzien te zijn van naam dier, geboortedatum dier, microchipnummer, naam dierenarts en datum van handeling, stempel en handtekening van de dierenarts. Ook het castratieformulier: Postponed desexing form dat ik in het contract erbij doe achter in het contract, dient door de dierenarts ondertekend en bestempeld te worden. 

Onder castratie wordt niet verstaan het chemisch castreren, alleen een chirurgische ingreep voldoet hieraan.   

Daarna krijgt u de stamboom toegestuurd .           

 -Waneer u geintereseerd bent in een pup en zich kunt vinden in mijn manier van werken mag   u een mail sturen of het het inschrijf formulier invullen, mits mijn inschrijving geopend is.

Formulier invullen

Wij doen inschrijvingen per nestje. Dit vermeld ik dan ter zijner tijd op mijn Facebook pagina (Bohemian Labradoodle's) en Instagram (Bohemian_labradoodles). Alleen dan kunt u zich inschrijven voor een nestje.

Dit kunt u doen door het inschrijfformulier dat op deze pagina zal staan in te vullen en via de mail te sturen. (Bohemiandoodles@gmail.com)

(Opslaan, digitaal invullen, via de mail sturen) of (Opslaan, uitprinten, invullen, inscannen, via de mail sturen)

Deel deze pagina